Ръководен семинар 2 - Анталия 2021

04 / 06 / 2021

Анталия е една от най-привлекателните дестинации в света. Асоциацията, която създава този град у всеки е за слънце, море, невероятен хотелски комфорт и незабравима почивка. Анталия за Евролайф е място, където всяка година се превежда Ръководен семинар 2.

Мениджъри от всички Евролайф държави се включват в обучителния цикъл организиран от Мениджмънт Бизнес Академи.

В края на май 2021 година хотел  Maritim Pine Beach Resort***** стана домакин на пет-дневния интензивен семинар. Лекторите от МБА – г-жа Екатерина Шабкар, г-жа Силвия Ройтингер, г-жа Елена Лимар и г-н Маркос Нойгенбауер дадоха най-доброто от себе си, за да подготвят новите мениджъри за предизвикателствата на бизнеса.

Разбира се Ръководен семинар 2 не е само лекции, упражнения и кафе-паузи. Ръководен семинар 2 е смях, емоция, плаж, слънце, коктейли под лунно небе, нови приятелства, разходки сред красивата природа на изтока. Ръководен семинар 2 са силни емоции и вечни спомени, към които всеки се връща многократно и споделя с тези които са ги изживяли, защото са усетели магията на Анталия, но и с тези, на които това им предстои.

Анталия и Ръководен семинар 2 са великолепно пътешествие към себе си и към дълбините на бизнеса, станал незаличима част от живота ни.

обратно