ПРАЗНИЧЕН СЕМИНАР С ГРАВЕ БЪЛГАРИЯ

09 / 10 / 2018

Грандиозен празник на успеха, доброто и дългогодишно сътрудничесто се превърна празничния семинар на Евролайф Българя под егидата на Граве България.

Грандиозен празник на успеха, доброто и дългогодишно сътрудничесто се превърна празничния семинар на Евролайф Българя под егидата на Граве България. Семинар събрал на едно място хора прегарнали здраво идеята Евролайф и животозастраховане. Тук е мястото да благодарим за успешните продажби и на дългогодишния ни партньор в бизнеса – Граве България. Продуктите, които имаме честта да представим на клиентите ни, са сред най-добрите на пазара. ВИП гостите от страна да двете компании бяха: от старана на Граве – г-жа Надежда Щерева, г-н Гернт Райтингер и г-н Петер, от страна на Евралайф – г-жа Екатерина Шабкар и г-н Красимир Мишлаков.

На празничната вечеря по традиция бяха отличени всички консултанти реализали добри резултати през изтеклия месец и бяха наградени с подаръци от двете компании. По традиция станахме свидетели и на връчването на сертификатите на тези, които са се изкачили с ниво нагоре в йерархичната стълбичка.

Това обаче далеч не беше краят– партньорите от Граве имаха и приятното задължение да връчат една от най-желаните от всички награди, лек автомобил, голямата награда от шестмесечното състезание Граве Кар. Пебедителят Диляна Димитрова  получи ключовета на Хюндай. Да и пожелаем безаварийно и безоблачно пътуване по пътя на успеха.

обратно