Празничен семинар с Граве България

23 / 06 / 2021

След дълга пауза поради продивоепидемичните мерки, на 12 и 13 юни Евролайф България проведе презничен семинар под егидата на най-големият ни застрахотелен партньор Граве България. Домакин на събитието стана хотел Национал Палас в град Сливен.

Семинарът премина по утвърдена програма, но изключително емоционално, защото след дълги онлайн обучения, тренинги с ограничен брой присъстващи за първи път от дълго време на едно място се събраха консултанти от различни екипи. Много награди и отличия бяха връчени, много отлагани разговори бяха проведени, много силни емоции съпреживяни. 

Застрахователна компания Граве България бе представена от господин Кенан Кулич - Директор Продажби и Маркетинг. Той взе участие както по време на лекциите, така и по време на бизнес вечерята, като на него се падна честта да обяви победителите в традиционното състезание Граве Кар. На завидните първи три места се наредиха както следва: 

Първо място - госпожа Татяна Градашка екип директор Емануил Енев

Второ място - господин Емил Георгиев, екип директор Емануил Енев

Трето място - госпожа Катя Симеонова, екип директор Мая Вуцова

Граве България се погрижи и купонът да е на ниво. За да се погрижи за доброто настроение на всички те бяха поканили младият и все по-полярен певец Борис Илиев. Със своите изпълнения той вдигна на крака всички присъстващи и направи вечерта заслужен празник на успеха.

След толкова силна емоция отправяме поглед към утрешния ден, убедени, че любовта към този бизнес е несломима!

обратно