Празничен семинар с Граве България

20 / 02 / 2018

В студените дни на месец февруари град Пловдив отново стана домакин на поредния празничен семинар на Евролайф България и Граве България. Над 400 активно работещи консултанти взеха участие в този форум.

В студените дни на месец февруари град Пловдив отново стана домакин на поредния празничен семинар на Евролайф България и Граве България. Над 400 активно работещи консултанти  взеха участие в този форум. Компания Граве бе представена от г-н Петер Цайнцингер и г-жа Лили Маркова, а от страна на Евролайф мениджмънт присъстваха г-жа Екатерина Шабкар и г-н Красимир Мишлаков. Както всеки път атмосферата в хотел Снак Петербург беше  невероятна, изпълнена с много позитивно настроение и очакване. За няколко от нашите колеги, обаче това ще остане, като един от най-запомнящите се семинари - това са г-н Камен Станчев и г-н Камен Вуцов. На този семинар те получиха своите директорски часовници , знак че са влезли в групата на Евролайф директорите. В изключително вълнуващите си речи те благодариха на екипите си, на екипните си ръководители, на мениджмънта на компанията и разбира се на партньорите чийто продукти имаме удоволствието да продаваме.

Емоциите и вълнението в тази вечер бяха в големи дози и за една невероятна дама – г-жа Мариана Добревска. За краткото време тя реализира завидни резултати и заслужено стана победил в състезанието „Граве Кар“. Голямата награда, лек автомобил SKODA KAROQ, бе връчена от г-н Петер Цайцингер. Поощрителни награди за второ и трето място получиха г-н Венцислав Иванов и г-жа Стоянка Каишева.  

Директор Панайот Панайотов по традиция приветства и отличи със значки и новите членове в „Клуб 500 и Клуб 1000“ . Г-жа Теодора Драгнева и г-н Венцислав Иванов получиха  сребърни значки Клуб 500, като дадоха ясна заявка, че влизането им в Клуб 1000 е въпрос на кратко време. Г-жа Маргарита Димитрова получи значка Клуб 1000.

Поздравления колеги, вашият успех е най-силното доказателство, че заедно вървим към върха!

обратно