Празничен семинар под егидата на Граве България

22 / 02 / 2017

Поредният емоционален празничен семинар на Евролайф България съвместно със застрахователна компания Граве България бе проведен на 11 и 12 февруари 2017 г. Конферентната зала на х-л Санкт Петербург бе изпълнена с млади и ентусиазирани хора, търсещи своята реализация в редиците на успешните консултанти и директори на компанията.

Традиционно, след пълноценното обучение, денят завърши с незабравима вечер, в която бяха отличени десетки консултанти, за постигнати високи резултати и по-високи позиции в своята кариера. В присъствието на г-н Петер ЦайнцингерДиректор Продажби и Маркетинг в Граве България, г-жа Екатерина Шабкар – Регионален мениджър на Евроалйф България  и г-н Красими Мишлаков – Управител на Евролайф България  бяха поднесени и подаръци на консултантите, реализирали голям брой продажби през изминалото шестмесечие. Безброй усмихнати лица очакваха да чуят своето име. 

Рекорден брой нови членове влязоха и в Клуба за спортно майсторство – Клуб 500 и Клуб 1000, а именно:

1.      Златина Малинова – значка клуб 500

2.      Недалина Иванова – значка клуб 500

3.      Мария Ташева - значка клуб 500

4.      Анита Борисова – значка клуб 500

5.      Наталия Михайлова – значка клуб 1000

6.      Марина Възелова – значка клуб 1000

7.      Мирослав Михайлов – значка клуб 1000

8.      Пламен Вардаров – значка клуб 1000

Ръководството на Евролайф България не пропусна да отбележи щастливия повод на един от най-успешните директори – дир. Йоана Петрова – нейният рожден ден, а тя в кратката си реч призна, че това е един от най-прекрасните рождени дни, споделен с толкова много приятели и колеги.

Този семинар бе много вълнуващ и за двама нови кандидат директори – Елмира Андонова и Любомир Петров, които получиха позлатени химикалки ‚Паркер“ по повод достигнатата пета позиция като Senior Team Manager. В следващия етап от вечерта бяха връчени отличията и за директорите с най-добра персонална група за изминалия месец: дир. Стоянка Узунова, дир. Йовчо Йовчев и дир. Иван Вуцов – директорите, които през изминалата година показаха своите лидерски качества и умения за изграждане на работещи екипи.

След кратка музикална пауза, в която младата изпълнителка Цвети Радойчева поздрави всички присъстващи със своите изпълнения, дойде моментът и за новите директори, които получиха златна значка и златен часовник – символи на престижната директорска позиция. Това са дир.Стоянка Узунова и дир. Илия Стоилов. В момент на гордост и истинско щастие новите Marketing Directors благодариха на своите екипи за добрата работа и си пожелаха още много успехи. След това на сцената бе извикан и дир. Иван Вуцов, новият Team Director достигнал седмата позиция изключително скоростно. Факт, в който не се бе съмнявал никой в компанията, предвид личностните качества и работата, която дир. Вуцов полага за изграждането на екипите си. Традиционно той получи наградата за седмо ниво – лаптоп и мултимедиен проектор.

Кулминацията на вечерта естествено бе връчването на голямата награда в състезанието GRAWE CAR. Въпреки огромните усилия и значителните резултати , на трето и второ място в класацията се наредиха Таня Узунова и Таня Каишева, две харизматични дами с необятни възможности и хъс за работа. Печелившият бе Любомир Петров – сърцето и душата на екипа, човекът, който съумя да мобилизира хората си за постигането на това крупно постижение. Той естествено не пропусна да благодари на всички и най-вече на дир. Йоана Петрова, която никога не постави под съмнение възможностите и компетенциите им, която ги направляваше и подкрепяше през цялото време.

Въпреки късния час, емоциите, и натрупаната умора след ползотворния лекционен ден, вечерта продължи с много танци и усмивки. Поредната вечер – доказателство, че бизнеса върви в правилната посока, с правилните хора! В очакване сме на следващото събитие!  

обратно