Животозастрахователен брокер номер 1 за 2016 година

19 / 05 / 2017

На 18 май 2017 г. в хотел Маринела се проведе среща на елита в живото застраховането. Причината годишните награди „Застраховател на годината 2016“, „Пенсионноосигурително дружество на годината 2016“, „Застрахователен брокер на годината 2016“.

Организатори на събитието за девети пореден път бяха Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ). Евролайф България бе представена от г-н Красимир Мишлаков, Управител на компанията.

В категорията Застрахователен брокер на годината – Животозастраховане, отличие получи и Евролайф България ЕООД. Експертно жури съставено от представители на петте организации, на база обективни публични показатели, е излъчило Евролайф на първо място сред всички животозастрахователни брокери в страната. Престижната награда – грамота и плакет бе връчена на Управителя господин Красимир Мишлаков.

Да се поздравим с този заслужен успех и да си пожелаем още по-силна и запомняща се 2017 година!

обратно