Празничен семинар под егидата на Алианц България

21 / 03 / 2017

Така дългоочакванията празничен семинар под егидата на „Алианц България Живот“ се проведе на 11-12 март 2017г. в красивият град Пловдив – „Градът под тепетата“.

Много млади,амбициозни и жадни за нови предизвикателства хора бяха изпълнили хотел Санк Петербург и очакваха с нетърпение да разберат какво ще им поднесе идеята „Евролайф“.

След традиционното  обучение,вечерта поднесе на всички незабравими емоции.

Официални гости на събитието бяха г-н Пламен Ялъмов – Изпълнителен Директор на ЗАД Алианц България и г-жа Глория Димитрова – новият Главен Изпълнителен Директор на Алианц България Живот.

В присъствието на г-н Красимир Мишлаков – Управител на Евролайф България  и г-жа Екатерина Шабкар – Регионален Менидажър на Евролайф България бяха раздадени награди на отличилите се и постигнали високи резултати консултанти .

Г-н Мартин Димитров  връчи сертификатите на отличилите  се с  Втора позиция / Senior Consultant/ консултанти на Евролайф.

Последва награждаването на достигналите Трета позиция / Marketing Manager /,които бяха връчени от Дир. Стефана Янева и Дир. Иван Вуцов.

Вечерта беше изпълнена с много усмивки,танци и незабравими емоции.

За постигнатото  престижното Четвърто ниво / Team Manager/ беше обявен г-н Пламен Вардаров, който прие поздрави от колеги и приятели.

Атмосферата беше изключително празнична, всички очакваха кулминацията на вечерта и с нетърпение  чуха своите имена за постигане на дългоочакваната Пета позиция / Senior Team Manager /. Наградите връчиха от Дир. Роза Бабаева,която изрече изключително емоционални слова и обяви г-н Георги Колев и г-жа Елена Янкулова с тази престижна награда.

Дир. Йоанна Петрова за пореден път затвърди успеха в своя сплотен екип с достигане на пета  позиция на двама от нейните консултанти – г-жа Марияна Янчева и г-н Петър Костадинов.

Купона продължи с много вълнение, което искреше от лицата на всички получили своето дългоочаквано признание.

На сцената беше поканен също г-н Илия Стоилов, който получи златен часовник за постигнато шесто ниво в своята кариера.  Директорският чаковник му бе сложен от Регионалния Мениджър на Евролайф България  - г-жа Екатерина Шабкар.

След толкова незабравими и нестихващи емоции дойде дългоочакваният момент от всички – връчването на голямата награда от Алианц България Живот от състезанието ALLIANZ ROAD.

На второ и трето място бяха обявени г-жа Златина Малинова и г-н Наско Начев, които не по-малко заслужаваха голямата награда.

Но все пак винаги има един победител и той този път беше – г-н Пламен Вардаров, който получи прекрасен автомобил за своите постигнати резултати. Лично  г-н Пламен Ялъмов му даде ключовете.

Младият и амбициозен консултант благодари на своя екип за помоща и подкрепата.

Така вечерта се превърна в арена на емоции, нестихваща енергия и позитивизъм, който се усещаше навсякъде......

Вярваме, че това е не само един от поредните семинари олицетворяващ духа, който носи нашият бизнес, но и надежда, че правим най-доброто възможно за хората и тяхното сигурно и спокойно бъдеще.

Очакваме с нетърпение  следващото събитие, което ще изпълни сърцата ни с топлина и ще ни покаже за пореден път, че сме на правилното място.

обратно